Welkom bij

Wereldwinkel Amsterdam

Geef een fairtrade kerstpakket

Geef meer met Kerst


Kies een fair en duurzaam kerstpakket van de Wereldwinkel

Voor een kerstpakket met een bijzondere kerstgedachte ben je bij onze Wereldwinkel aan het juiste adres. Een origineel pakket vol authentieke en eigentijdse producten dat ook nog eens past bij deze tijd van duurzaamheid én maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een kerstpakket van de Wereldwinkel is namelijk fairtrade, en daarom zowel duurzaam als maatschappelijk verantwoord.

Een kerstpakket bestellen

Wil je meer weten over de kerstpakketten van de Wereldwinkel, neem dan contact op met onze winkel. Wij maken graag tijd om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Ook kunnen we je alvast een catalogus toesturen waarmee je alvast ideeën kunt opdoen.

Met onderstaande link kun je alvast de catalogus bekijken:

https://www.fairtradeoriginal.nl/content/uploads/NL/2018/08/KerstKrant-2018.pdf?utm_medium=email&utm_campaign=ww_nb21092018&utm_source=nieuwsbrief

Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden!

Liever een cadeaubon van wereldwinkels Nederland?

Laat je liever de invulling van het kerstpakket over aan de ontvanger?
Dat kan heel gemakkelijk met een cadeaubon. Te verkrijgen in waardes van 5,-, 10,-, 15,- en 25,- euro. Je kunt bij ons voor je cadeaubon een leuke cadeauverpakking bestellen. Wil je je werknemers extra belonen, dan geef je er een reep van Tony’s Chocolonely bij. Wij maken daar dan een speciaal kerstcadeau van.

De bon is bij bijna alle wereldwinkels te verzilveren.

We denken graag met je mee!

Je kunt ons bereiken via de mail info@wereldwinkel-amsterdam.nl of telefonisch op nr 020-664 10 83. Of bel rechtstreeks naar het mobiele nummer van een van onze collega's die u verder kan informeren over de mogelijkheden: Peter van Duren: 06-14 54 98 57 of Jan de Vries: 06-45 35 81 58.